-->

Wednesday, April 10, 2013

Cheq tired la Mak oiiiiiiiiiiiiiiiiiii !!!!!!!!!!!!!


sejak akhir2 ni diri sesangat la cibuk dan bukan sesaja menyibuk..bahang kepenatan dah mula menguasai diri.bukan kerna kerja hakiki tp kerja mempertahankan maruah organisasi bangsa dan negara..nah bik sekali negara..sama naik dengan memperjuangkan dunia politik yang sedang hangat di Malaysia sekarang..leh gak la pasang bendara sana sini bewarna warni lg..tapi bab den ni tak leh nak pasang bendara lak..kalau leh dah pasang penuh 1 UUM ni..bagi semua orang tahu kami sedang memperjuangkan satu misi mempertahankan MARUAH...owh MARUAH sangat penting demi menjaga "NAMA"...adakah semua tu boleh dikatakan "KEPENTINGAN"..


memberi seribu alasan pun dah ditolak.pa pun harus diteruskan jua perjuangan ini..perlu diteruskan dan disiapkan dalam masa sebulan 1 minggu..masa yang sangat suntuk dan tui2 memberi satu tekanan emosi yang sesangat la tinggi..walaupun da 6 otak yang perlu berfikir tapi dengan masa yang suntuk memberi tekanan pd kami..bulan 4 & 5 tui2 memberi cabaran dan memerlukan kekuatan mental dan fizikal..lagi2 bulan depan den dah nak final exam..sehari selepas abis final exam terus berlangsungnya event tu..Errgghhhhhhhhh camne la nak kena ingat skrip sebagai presenter...buat ke lupa jenuh den tesipu2 atas stage hahahaha!!!!!!! kalu diberi peluang keje shif mlm sebulan ngan MENDA ALAH ni..den lebih rela serelanya memilih utk keje shif mlm dr kena pikiq semua ni hukhukhuk!!! Cheq tired aka penat mak oiiiiiiiiiiiiii !!!!!!!!

lepas tu settle semua ni da lagi cite lain nak kena pikiq..owh semua benda nak kena pikiq ni..aishhh kalu la hidup ni tak perlu berfikiq kan mudah..tak yah sakitkan kepala otak tak yah nak migrin2 pa semua tu..da kawan den kata kena kawen selesai masalah nak kena pikiq semua benda..leh kongsi masalah lg..tui kerrrrr hahahahaha!!!!oii pa lagi kawen la cepat cik yana oiiiiiiiiiiii !!!!! kahkahkah....yezzasssssssss.....


mai ngan busy..mai ngan penat..den tetap TERSENYUM...biaq la sampai gigi den dah tukaq jadi jagung hahahahaha !!!!  commey kannnnnnnn

-the end-

No comments:

Post a Comment